How many locks are open?

How Many Locks Riddle

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

I Discovered My Husband’s Secret Second Phone and Decided to Follow Him

My husband was perfect, or so I thought. He never seemed to hide anything from me, even letting me scroll through his texts to make sure I didn’t suspect a…

Wisconsin Dairy Queen Puts Up ‘Politically Incorrect’ Sign, Owner Stands By His Decision

A note that was written on the front window of a 9 Dairy Queen restaurant in Kewaskum, Wisconsin, attracted notice and is presently trending online. Therestaurant’s political incorrectness is boldly…

Mom of rare twins with Down syndrome shuts down critics with photo showing how beautiful they are

While the chances of giving birth to twins increased 72 percent between 1980 and 2018, it’s still pretty rare. About 33 out of every 1,000 births are twins. And what are…

Mrs. Parks Asked Her Class A Very Unusual Question, But Her Response In The End Is Hilarious(Just for Fun)

Mrs. Parks, the friendly science teacher, chose to teach her sixth-grade class a peculiar but instructive lesson in a tiny, well-lit classroom. “Class, can anyone tell me which human body part…

A 32-year-old woman was attacked by a polar bear after she jumped into their enclosure at the Berlin Zoo.

A polar bear assaulted a 32-year-old lady on Friday after she jumped into their cage at the Berlin Zoo when they were being fed. Before she was saved, she had…

Leave a Reply